Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Programació d'hivern 2020

Programació hivern a La Nau

Des de 7 de gener i fins a finals de març de 2020  tindrà lloc la programació de d'hivern de La Nau. Consulta totes les novetats aquí.

Una oferta educativa variada per treballar el desenvolupament de competències dels i les joves en diferents àmbits d’interès juvenil, com són l’àmbit professional, el tecnològic, l’artístic… Una oferta d’oci alternatiu atractiu i variat amb l’objectiu de promoure les capacitats i les inquietuds de les persones joves. Una proposta cultural per omplir les agendes estiuenques.

Les activitats s'adrecen a joves a partir dels 13 i fins als 30 anys, consulta les activitats per franges d'edat.

I recorda que les activitats formatives requereixen d'inscripció. Si t'interessa participar-hi,ves al FORMULARI EN LÍNIA. Un cop realitzis la inscripció contactarem amb tu per confirmar-la i explicar-te els passos a seguir.

La Nau Reflexiona: la Diversitat Cultural^

ACTIVITATS SUSPESES, FINS A NOU AVÍS, DEGUT AL TANCAMENT DE LA NAU PER LA CRISI DEL CORONAVIRUS: 

Aquest hivern es posa en marxa la segona edició del cicle La Nau Reflexiona, dins la programació trimestral d'hivern de l'equipament. En aquesta segona edició, el tema escollit ha sigut la Diversitat Cultural amb l'objectiu de reflexionar i debatre sobre la interculturalitat i la convivència de les diferents cultures.

Per fer-ho, s'ha buscat la complicitat dels i les joves a través d'alguns col·lectius i entitats de la vila vinculats en l'àmbit.

El cicle de La Nau Reflexiona va néixer amb la finalitat que cada trimestre es proposi un tema, sobre el qual giraran les diferents activitats plantejades, i així anar posant el focus en diferents temàtiques d’interès juvenil. En la primera edició el tema seleccionat va ser la perspectiva de gènere.

En aquesta nova edició es realitzaran un total de set activitats gratuïtes a partir del 9 de març i fins el 4 d’abril. Les activitats estan organitzades en diferents franges d’edat entre els 13 i els 30 anys i s’inclouen diferents formats:

Activitats formatives per a joves de 13 a 17 anys^

INSCRIPCIONS TANCADES A:

  • Workout: els dimarts a partir del 14 de gener de 18 - 19 h. Preu: 12 €
  • Balls moderns: els divendres a partir del 17 de gener de 19:30 - 20:30 h. Preu: 10 €
  • Teatre social: els dissabtes 1, 8, 15 de febrer i 7, 14 i 21 de març d'11 a 14 h. Preu: 20 €
  • Taller de prevenció del bullying i ciberbullying: dissabte 21 de març de 17 - 19 h. Gratuït.
  • Fotografia per a Instagrammers: els dilluns del 3 de febrer al 9 de març, de 19 - 20:30 h. Preu 10 €.

INSCRIPCIONS ENCARA OBERTES A:

Activitats sense inscripció: activitats obertes de la campanya d'orientació educativa del SIAJ  - Després de l'ESO... Què? : Gratuïtes.

Activitats formatives per a joves de 16 a 30 anys ^

INSCRIPCIONS TANCADES A:

INSCRIPCIONS ENCARA OBERTES A:

Aquesta és l’oferta d’activitats que requereixen de prèvia inscripció de la programació d’hivern (excepte les activitats obertes de la campanya de Després de l’ESO... Què? del SIAJ que són obertes i no requereixen d’inscripció). Les inscripcions s’obriran aquest divendres 20 desembre a través del formulari en línia. Un cop fet el pagament, si s’escau, ja ens podràs fer arribar la documentació necessària a l’espai jove La Nau (consulta aquí els nostres horaris):
- Duplicat de pagament de l’entitat bancària, on consti el nom de la persona inscrita i el concepte "Activitats Espai Jove". Consulta les instruccions de pagament.
- Autorització de la representació legal, en el cas que siguis menor d’edat, i l'autorització de drets d'imatge, per als majors de 14 anys.  

Des de La Nau convidem als i les joves a anar seguint totes les novetats de l’espai jove a través de les xarxes socials de Joventut Vilafranca (instagram, facebook i twitter) i també a través del web: joventut.vilafranca.cat

Per a qualsevol dubte es pot contactar directament amb l’Espai Jove La Nau a través de telèfon 93 768 38, whatsapp 636 93 54 66 o adreça electrònica lanau@vilafranca.org

Accessibilitat