Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Programació d'hivern 2020

Programació hivern a La Nau

Des de 7 de gener i fins a finals de març de 2020  tindrà lloc la programació de d'hivern de La Nau. Consulta totes les novetats aquí.

Una oferta educativa variada per treballar el desenvolupament de competències dels i les joves en diferents àmbits d’interès juvenil, com són l’àmbit professional, el tecnològic, l’artístic… Una oferta d’oci alternatiu atractiu i variat amb l’objectiu de promoure les capacitats i les inquietuds de les persones joves. Una proposta cultural per omplir les agendes estiuenques.

Les activitats s'adrecen a joves a partir dels 13 i fins als 30 anys, consulta les activitats per franges d'edat.

I recorda que les activitats formatives requereixen d'inscripció. Si t'interessa participar-hi,ves al FORMULARI EN LÍNIA. Un cop realitzis la inscripció contactarem amb tu per confirmar-la i explicar-te els passos a seguir.

Activitats formatives per a joves de 13 a 17 anys^

INSCRIPCIONS TANCADES A:

  • Workout: els dimarts a partir del 14 de gener de 18 - 19 h. Preu: 12 €
  • Balls moderns: els divendres a partir del 17 de gener de 19:30 - 20:30 h. Preu: 10 €
  • Teatre social: els dissabtes 1, 8, 15 de febrer i 7, 14 i 21 de març d'11 a 14 h. Preu: 20 €
  • Taller de prevenció del bullying i ciberbullying: dissabte 21 de març de 17 - 19 h. Gratuït.

INSCRIPCIONS ENCARA OBERTES A:

Activitats sense inscripció: activitats obertes de la campanya d'orientació educativa del SIAJ  - Després de l'ESO... Què? : Gratuïtes.

Activitats formatives per a joves de 16 a 30 anys ^

INSCRIPCIONS TANCADES A:

INSCRIPCIONS ENCARA OBERTES A:

Aquesta és l’oferta d’activitats que requereixen de prèvia inscripció de la programació d’hivern (excepte les activitats obertes de la campanya de Després de l’ESO... Què? del SIAJ que són obertes i no requereixen d’inscripció). Les inscripcions s’obriran aquest divendres 20 desembre a través del formulari en línia. Un cop fet el pagament, si s’escau, ja ens podràs fer arribar la documentació necessària a l’espai jove La Nau (consulta aquí els nostres horaris):
- Duplicat de pagament de l’entitat bancària, on consti el nom de la persona inscrita i el concepte "Activitats Espai Jove". Consulta les instruccions de pagament.
- Autorització de la representació legal, en el cas que siguis menor d’edat, i l'autorització de drets d'imatge, per als majors de 14 anys.  

A més a més, a partir del gener es donarà a conèixer el nou cicle de La Nau Reflexiona d’hivern que s’està acabant de dissenyar i que girarà al voltant de la Diversitat cultural i també la programació cultural a través del cicle de La Nau de Cooltura.

Des de La Nau convidem als i les joves a anar seguint totes les novetats de l’espai jove a través de les xarxes socials de Joventut Vilafranca (instagram, facebook i twitter) i també a través del web: joventut.vilafranca.cat

Per a qualsevol dubte es pot contactar directament amb l’Espai Jove La Nau a través de telèfon 93 768 38, whatsapp 636 93 54 66 o adreça electrònica lanau@vilafranca.org