Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Espai d'Escolta Emocional

LEspai dEscolta Emocional és un servei municipal, i per tant gratuït, descolta activa i dacompanyament per a adolescent i joves de 12 a 30 anys. 

Hi podràs explicar totes les teves preocupacions i malestars al voltant de dificultats a l'escola/institut, relacions de parella, dificultats familiars, ansietat, autoestima, sexualitat, amor, embarassos no desitjats, ganes de fer-se mal, violència, consum dalcohol, drogues, moments de bajón”...

És un espai segur i confidencial que s'ofereix al SIAJ, al carrer de la Fruita, 13.

Vols venir?

Cal que demanis cita prèvia:

Telèfon: 93 892 20 20

Whatsapp: 620 804 775

Correu: siaj.salut@vilafranca.org

Amb qui parlaràs?

Hola! Sóc la Rose, psicòloga de lEspai dEscolta Emocional. 

Sí has entrat a aquesta pàgina és que probablement alguna cosa et preocupa, no saps molt bé el que et passa i vols esbrinar com fer-ho per sortir-ten.

Et felicito per aquest interès per saber el què et passa.

Donar-nos temps per pensar i reflexionar sobre allò que ens preocupa, tot i que a vegades ens sembla que seria molt més fàcil oblidar-ho i no voler saber-ne res, és el millor camí per saber qui som i arribar a acceptar-nos.

Cal recordar que ladolescència i la joventut són aquells períodes de la nostra vida en que cal assentar els fonaments necessaris per a la construcció de la persona adulta que volem arribar a ser. Afrontar i no defugir.

Accessibilitat