Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Idiomes

Cursos d’Idiomes a l’estranger^

Moltes agències ofereixen un curs d’idiomes ajustat a les pròpies condicions, així com allotjament, la manutenció i algunes activitats culturals o esportives. Tot seguit un recull d’institucions que tenen programes d’estudi d’idiomes a l’estranger:

 • Associació Espanyola de Promotors de Cursos a l'Estranger 
  Aquí trobaràs un ampli directori d’agències que realitzen cursos d'idiomes a l'estranger.
   
 • Inter-Schools és un buscador de cursos d’idiomes (anglès, francès, alemany i italià) arreu del món on també es pot especificar la durada i la modalitat d’allotjament.
   
 • Interlink-idiomas és una agència de cursos d’idiomes (8 idiomes diferents en 18 països) per a menors i adults, també ofereixen gestió d’estades un cop s’hagi aconseguit una beca

Beca Education First (EF)^

Beca Education First (EF) per estudiar anglès a l’estranger, oberta a estudiants cursant estudis superiors en centres d’ensenyament públic o privat a Espanya. La beca consisteix en un curs de 4 setmanes a l’estranger i 4 setmanes de pràctiques.

Recursos d’Idiomes Online Cursos Online^

 • Cursos d’idiomes gratuïts a la web d’Universia, xarxa de cooperació universitària. S'hi troba un recull de cursos gratuïts per aprendre Anglès, Italià, Alemany, Japonès, Xines, Francès, Portuguès i Rus.

   
 • Rosettastone és una plataforma d’aprenentatge d’idiomes principalment enfocat a la comunicació verbal on el estudiants poden escollir tenir assignat un tutor per treballar aquest aspecte de forma virtual. 

APPs^

 • Duolingo és una de les millors aplicacions per realitzar els primers passos amb un idioma, i una de les primeres a disposar d’un bot conversacional. En aquest moments ofereixen l’alemany, l’espanyol i el francès que aniran ampliant amb altres idiomes. És capaç d’assumir diferents rols (conductor, xef de cuina, etc) per dur a terme converses en diferents contextos.

   
 • Mondly proposa l’aprenentatge d’idiomes treballant en contextos concrets i quotidians: reservar un hotel, demanar un restaurant, etc. Suporta 33 idiomes diferents i reconeixement de veu. Disponible en versió web.

Altres Eines^

 • El portal lingüístic bab.la Aquest portal ofereix diferents eines útils per tal d'aprendre i millorar idiomes. Entre les diferents propostes destaquen els diccionaris en línia en 22 idiomes.
   
 • Wordreference és un dels diccionari més populars a la xarxa amb una gran varietat de diccionaris, tot i que utilitzen l’anglès com a llengua de referència.
   
 • Meetup és una plataforma web (també disponible en format APP) per organitzar grups online que estan acollit/gestionats per una persona amb interessos comuns, molt sovint es troben grups d’intercanvi o pràctica d’idiomes.
   
 • Una iniciativa un tant diferent, són els tàndem o parelles lingüístiques, que consisteix en intercanviar l’aprenentatge d’una idioma amb una altra persona. És una iniciativa que normalment era cara a cara però avui dia hi ha alternatives adaptades a les noves tecnologies i es pot realitzar també online. Verbling

Pots consultar més informació sobre els espais d'aprenentatge d'idiomes a Vilafranca del Penedès al següent enllaç.

Si vols saber més sobre com estudiar idiomes a l'estranger, clica aquí.

Accessibilitat