Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Programació cultural - La Nau de Cooltura

La vida, a La Nau, passa també per les propostes culturals obertes al públic! Com a espai de creació, La Nau aposta per donar veu a joves talents i noves iniciatives tot programant-les dins el seu calendari d’espectacles i activitats a través del programa de La Nau de Cooltura. Així, La Nau vol ser un espai d’oportunitats per a joves artistes emergents per tal de facilitar actes on mostrar i donar a conèixer les seves creacions. Una programació cultural juvenil feta i protagonitzada per les mateixes persones joves.

Alhora, com a equipament públic i de ciutat, La Nau aposta per sumar a la seva programació espectacles professionals per a públic jove amb l’objectiu d’apropar el fet cultural divers, de manera gratuïta i en un espai polivalent, al públic jove. Una programació oberta a propostes, inquietuds i amb visió juvenil a través de la participació directa del jovent de la vila. 

Aquí podeu consultar la programació actual de La Nau.

I si ets jove, tens algun projecte artístic i t'agradaria poder actuar dins la programació cultural de La Nau de Cooltura no dubtis en contactar amb nosaltres a través de [email protected] / whatsapp: 636 93 54 66 . 

Accessibilitat