Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Programació de Primavera 2024

S'allarga el dia, arriba el bon temps i amb ell la nova programació trimestral de primavera de l'Espai Jove La Nau, d'abril a juny de 2024. Com sempre, trobareu activitats de freqüència setmanal durant tot el trimestre, d'altres puntuals amb una única sessió, etc. Algunes d'elles ja es van iniciar el passat trimestre, d'altres són novetat. N'hi ha per a tots els gustos!

                                                 

Consulta aquí tota la programació detallada i inscriu-te a aquelles activitats que vulguis realitzar ja que hi ha places limitades per ordre d'inscripció: 

Inscriu-te ja a aquelles activitats que t'interessin i reserva la teva plaça!

I recorda que a banda d'aquestes activitats, a La Nau podràs seguir disposant de la resta de serveis que s'hi ofereixen: espai de trobada, espai d'estudi, cessió d'espais (bucs d'assaig musical, sala de moviment...)...

El nou horari d'obertura de La Nau és dilluns de 17 - 21h, de dimarts a divendres de 16:30 - 21:30 h i dissabtes de 10- 14h i de 17 - 21h. 

I si tens propostes d'activitats per la nova programació d'estiu, no dubtis en contactar amb nosaltres! Ho pots fer whatsapp al 636 93 54 66 o al correu [email protected] 

I si encara no ho fas, segueix-nos a través de les nostres xarxes: InstagramFacebookTwitter i YouTube

Per a més informació contacta amb l'espai jove La Nau: al 636 93 54 66 (whatsapp) o [email protected]