Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La jornada de L'Invisible posa el valor el talent i l'emprenedoria de joves creadors penedesencs

28 de octubre de 2021

Reportatge del programa Veu pròpia de Penedès TV dedicat a L'Invisible

 

Fins a 21 parades de joves creadors van fer seva la plaça de l'Oli, el dissbate 23 d'octubre, en una jornada on les activitats en viu hi van tenir també un paper rellevant. Vuit projectes musicals, de dansa i de monòlegs van omplir també l'espai escenari on, durant tot el dia, es van anar succeint acutuacions en viu amb una gran rebuda pel part del públic assistent. 

L'Invisible va dur al carrer talent jove d'àmbits molt diversos; des d'artistes plàstics, fins a serveis de moda o psicologia, passant per la pastisseria, el disseny gràfic, els esports d'aventura, la joieria, la fotografia, la costura o la manufactura de productes personalitzats. Durant tota la jornada la plaça va bullir d'activitat, i ha quedat palès l'interès de la ciutadania per apropar-se a conèixer els projectes participants. 

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, destacava la importància de la xarxa de joves creadors que s'ha creat al llarg dels darrers mesos a l'Espai Jove La Nau; una xarxa que ha fet possible la celebració d'aquesta primera edició de L'Invisible i que, a partir d'ara, pretén seguir sumant persones joves amb projectes propis i inquietuds que vulguin fer xarxa, conèixer altres joves amb qui cooperar, col·laborar i generar espais d'aprenentatge mutu, sumar-se a l'espai web de la xarxa de joves creadors i participar en accions futures, ja siguin d'àmbit formatiu o possibles futures edicions de L'Invisible.  

A nivell global, i a l'espera de dur a terme una jornada de valoració amb totes les participants, les sensacions en acabar L'Invisible són de satisfacció general, tant per part dels paradistes i músics, així com del públic assistent al llarg del dia.

Coneix la Xarxa de Joves Creadors!

Accessibilitat