Ajuntament de Vilafranca del Penedès

La Nau de Cooltura

 

Aquesta tardor 2021, amb la nova escenotècnia de la sala de creació, arranquem amb noves propostes culturals obertes al públic jove a través del programa La Nau de Cooltura, que pretén oferir una programació cultural on els joves artistes emergents en siguin els protagonistes. Aquest programa s'emmarca dins La Nau Espai de Creació. 

Així, La Nau vol ser un espai d'oportunitats per a joves artistes emergents per tal de facilitar actes on mostrar i donar a conèixer les seves creacions. Una programació cultural juvenil feta i protagonitzada per les mateixes persones joves.

Alhora, com a equipament públic i de ciutat, La Nau aposta per sumar amb una proposta de programació cultural amb visió juvenil amb l'objectiu d'apropar el fet cultural divers, de manera gratuïta i en un espai polivalent, al públic jove. Una programació oberta a propostes, inquietuds i amb visió juvenil a través de la participació directa del jovent de la vila. 

La programació per aquesta tardor està formada per diferents propostes culturals per a diferents gustos i públics:

 

Tots els espectacles són gratuïts però cal inscriure's a través de la inscripció online que s'habilitarà en cadascun dels actes. 

D'acord amb les mesures sanitàries actuals es respectaran les restriccions del 70% d'aforament de la sala de creació, mascareta, distància personal i ventilació.  

Accessibilitat