Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

SIAJ

El SIAJ és el Servei d'Informació i Assessorament, servei que atén el jovent, facilitant informació i assessorament de tot allò que sigui del seu interès, ja que el coneixement de possibilitats i opcions facilita la presa de decisions.

En un moment en què es parla de la societat de la informació, aquesta tasca esdevé encara més important, per tal que l'allau d'informació que rebem es pugui convertir en coneixement. Per aquesta raó, la tasca del SIAJ, no és només facilitar la informació, sinó que aquesta sigui fiable, entenedora i ajustada al context territorial i social dels joves a qui s'adreça.

El SIAJ és membre de la Xarxa Catalana de Serveis d'Informació Juvenil, que depèn de Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Atenció al públic^

Per venir a l'oficina és obligatori l'ús de mascareta i us recomanem demanar cita prèvia:

Horari d’atenció:

  • De dilluns a divendres, matins d’11 a 14 h.
  • Dilluns, dimecres i dijous, tardes de 17 a 20 h.

Horari Nadal - Del 29 de desembre al 5 de gener

  • Del 29 al 31 de desembre 2020, matins de 10 a 14 h.
  • Dies 4 i 5 de gener 2021, atenció online

Horari d’estiu - Del 22 de juny al 10 de setembre 2020:

  • De dilluns a divendres, matins de 10 a 14 h. 
  • Dimecres, tardes de 17 a 20 h.

          (Tancat per vacances del 14 d'agost a l'1 de setembre 2020)

Accessibilitat