Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Residències artístiques

Tens un projecte creatiu en ment però et cal un espai on desenvolupar-lo? La Nau, Espai de Creació, obre la porta a acollir residències artístiques, així que potser és la teva!

Aquest programa està obert a acollir processos de creació, assajos, espais d’experimentació, treball i desenvolupament de projectes de qualsevol àmbit artístic, sempre que les necessitats del projecte i el procés s’adeqüin als espais i dinàmiques de funcionament de La Nau.

Per tal d’accedir al programa de residències de La Nau Espai de Creació, cal que ens feu arribar la vostra sol·licitud a [email protected] explicant-nos en quin projecte esteu treballant, quines necessitats teniu, quina tipologia de residència necessitaríeu (tipus d’espai, durada de l’estada, materials necessaris, etc.). L’equip avaluarà la vostra petició per tal de trobar el millor encaix possible en funció del projecte i la disponibilitat.

Participar al programa de residències us compromet a oferir alguna contraprestació o intercanvi amb l’equipament com pot ser una presentació pública del procés de creació, alguna activitat formativa, accions de caràcter públic, etc.

Algunes de les residències que La Nau ha acollit des de la seva obertura: 

Jolly Damper

Inda Pereda