Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Programació actual

La Nau posa en marxa la nova programació trimestral de l'equipament, una programació de tardor adaptada al context de pandèmia que estem vivint però que arriba farcida de propostes variades i atractives, tot seguint les mesures d'higiene i seguretat establertes.

La programació d'aquest tardor seguirà combinant l'activitat en línia de La Nau Virtual, nascuda durant el confinament, amb l'activitat presencial a l'equipament

D'octubre i fins abans de les vacances de Nadal 2020  tindrà lloc la programació de tardor de La Nau:

 • Una oferta educativa variada per treballar el desenvolupament de competències dels i les joves en diferents àmbits.
 • Aquesta tardor, seguint amb el treball ja iniciat aquest passat estiu, són tres els àmbits que prioritzarem per procurar donar resposta a les necessitats sorgides amb la crisi sanitària, social i econòmica que ens ha tocat viure: el benestar personal, el futur incert i el lleure i la cultura. 
 • Noves propostes per als joves adolescents dels 13 als 17. 
 • Les activitats s'adrecen a joves a partir dels 13 i fins als 30 anys, consulta les activitats per franges d'edat.
 • Reprenem el servei de cessió d'espais de La Nau. 

I recorda que totes les activitats són GRATUÏTES i requereixen d'inscripció, ja que tenen places limitades. 

 

Mesures COVID-19 en les activitats presencials:

Es seguiran totes les recomenacions sanitàries que indiquen les autoritats competents. Les mesures seran revisades periòdicament per tal d'incorporar mesures noves o fer les modificacions necessàries a les mesures vigents. 

 • Caldrà accedir a l'equipament amb mascareta i es mantindrà la distància de seguretat d'1,5 m en tot moment.
 • Caldrà portar la mascareta durant tot el transcurs de l'activitat, a on ser que en determinats moments calgui treure-la per la conveniència de l'activitat (com per exemple si es realitzen activitats físiques, sempre garantint la distància mínima d'1,5m).
 • Higiene personal: es fomentaran i garantiran les pautes d'higiene personal adequades facilitant els productes i materials necessaris: punt de desinfecció a l'entrada i a la sortida. 
 • Neteja, desinfecció i ventilació: s'assegurarà la neteja, desinfecció i ventilació constant i pautada de totes les superfícies, espais i materials. 
 • Grups reduïts: els grups tindran un nombre màxim de 10 participants i un màxim de 50 a les activitats culturals.
 • La persona formadora de les activitats formatives serà la mateixa durant tota la durada de l'activitats i les diferents sessions. 
 • Responsable de seguretat i higiene: hi haurà en tot moment una persona responsable de seguretat i higiene que vetllarà pel seguiment de les mesures de prevenció. 

No es podrà participar a l'activitat si es manifesten símptomes de COVID-19 o s'ha estat en contacte amb persones afectades durant els 14 últims dies.