Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Autoempresa

L'autoempresa és una opció que prenen moltes persones com a solució a la seva situació personal d'atur o de millora de les seves condiciones de treball. La creació de la pròpia empresa requereix un plantejament seriós per veure la viabilitat del negoci i, a partir d'aquí, donar forma jurídica a l'empresa i fer tots els tràmits per aconseguir-ho.

Per donar un cop de mà en tot aquest procés, s'ha creat el portal per la creació d’empreses Catalunya Emprèn, del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Hi ha l’opció d’accedir als serveis específics on et poden assessorar en tot el procés, a més d’informar-te d’ajuts i subvencions als que es pot accedir. A la nostra comarca també en tens, consulta’ls.

Altres recursos^

La Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya és una entitat sense afany de lucre que té l’objectiu de fomentar l’autoocupació a Catalunya.

Accessibilitat