Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Bucs d'assaig musical

L’Espai Jove La Nau compta amb tres bucs d’assaig de dimensions diferents, adequadament insonoritzats, equipats i climatitzats. Aquests bucs d'assaig estan destinats a la pràctica i producció musical juvenil.  

 

BUC 1

Equipament a disposició: Bateria Pearl Export amb seient, 2 amplificadors de guitarra amb capçals Marshall, amplificador de baix Fender (combo), microfonia (Shure SM58), peus de micròfons, altaveus autoamplificats, taula de mescles i cablejat (XLR, Jack i RCA). Aforament per a 10 persones.

BUC 2

Equipament a disposició: Altaveus autoamplificats, taula de mescles, microfonia, auriculars, targeta de so i cablejat (XLR, Jack i RCA). Aforament per a 6 persones.

BUC 3

Equipament a disposició: Bateria Pearl Export amb seient, piano digital Yamaha P-125 amb suport i banqueta, 2 amplificadors de guitarra amb capçals Marshall, amplificador de baix Fender (combo), microfonia (Shure SM58), peus de micròfons, altaveus autoamplificats, taula de mescles i cablejat (XLR, Jack i RCA). Aforament per a 9 persones.

 

Horaris:

Les tardes de dilluns a divendres de 17 a 21 h i els matins de dissabte de 10 a 14 h. Es valorarà l'opció de cedir el buc fora d'aquest horari, cal consultar-ho a l'equip de La Nau. 

 

Preus: 

 
Joves de 13 a 17 anys
Joves de 18 a 35 anys
BUCS
Sense equipar
Amb material, sense bateria
Amb material i amb bateria
Sense equipar
Amb material, sense bateria
Amb material i amb bateria
1 sessió 
0 €
3 €
5 €
0 €
5 €
7 €
4 sessions
0 €
10,8 €
18 €
0 €
18 €
25,20 €
8 sessions
0 €
19,2 €
32 €
0 €
32 €
44,80 €
Ús fixe
0 €
18 €
30 €
0 €
30 €
42 €

Preus regulats com a preu públic a través de l'ordenança fiscal número 42: Preus Públics de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Aquests preus s'han establert en base a les edats dels usuaris, diferenciant menors i majors d'edat, tipus d'ús que es fa (puntual, continuat o fixe) i equipament que es requereix.

En totes les activitats i serveis de l'espai jove La Nau s'establirà un 25% de reducció en el preu de les tarifes a les persones joves posseïdores del Carnet Jove Vilafranca

Reserva:

Si t'interessa llogar un dels bucs d'assaig caldrà que ens emplenis el següent document i ens l'envïis a [email protected] o al whatsapp 636 93 54 66 amb un mínim d'antel·lació (mínim 72 hores), a partir d'aquí contactarem amb tu per confirmar-te la reserva i explicar-te el sistema de pagament.

 

A tenir en compte: 

  • Les sessions són de 2 hores màxim
  • En cas de les formacions musicals de més d’un membre, cal que més de la meitat dels components compleixin el requisit d’edat (franja 1 o franja 2).

  • La tarifa d’ús fixe trimestral implica que s’acorda prèviament l'utilització una sessió fixa (sempre el mateix dia i hora) a la setmana durant tot el trimestre, amb un total de 12 sessions i només se’n pot fer ús en aquell dia i hora estipulat. No es pot moure el dia en tot el trimestre. Els trimestres són gener – març, abril – juny, juliol – setembre i octubre – desembre. 

  • Les tarifes d'ús continuat de “packs” tenen validesa durant un any màxim des de la sol·licitud i el dia i hora de la sessió poden ser variables durant l’any, sempre sota disponibilitat dels bucs.

 

Més informació:

Si tens qualsevol dubte contacte amb l'espai jove La Nau a través del correu [email protected] o el whatsapp 636 93 54 66.

 

 

Accessibilitat