Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Espais de trobada de La Nau

 

Totes les tardes de dilluns a divendres de les 17 a les 20 h podràs trobar el teu espai a l'espai de trobada de La Nau, amb propostes d'activitats dinamitzades setmanalment: 

  • La Nau d’Estudi: espai d’acompanyament a l’estudi, adequat per fer deures i estudiar i des d’on es programaran activitats de coaching educatiu per a joves i famílies.  De dilluns a dijous de 17 – 20 h.
  • La Nau d’Esports: espai de dinamització esportiva i activitat física. Els dimarts i dijous de 18 – 20 h.
  • La Nau de Joc i Lleure: espai de dinamització d’activitats de lleure al voltant del videojoc (els dimecres), els jocs de taula (els dijous) i activitats d’oci alternatiu (els Happy Fridays dels divendres). De dimecres a divendres de 17:30 – 19:30 h.
  • La Nau de Creixement personal: espai d’activitats al voltant del benestar emocional, la gestió de les emocions, l’autoestima, l’autoconeixement, etc. Els dilluns de 17 – 19 h i els dijous de 18:30 – 20 h.

Espais gratuïts i sense inscripció prèvia. 

L’espai de trobada de La Nau té un paper central en el funcionament diari de l’equipament i és l’essència de La Nau com espai de relació i de socialització, especialment entre els adolescents de 13 a 18 anys. Els i les  joves podeu utilitzar aquest espai totes les tardes per venir a passar l’estona, sols o amb altres joves, i fer ús dels diferents serveis que s’hi ofereixen de manera gratuïta, entre d’altres: el punt d’intercanvi de llibres, els jocs de taula, el wifi, la font d’aigua, etc.

Més informació: 636 93 54 66 (whatsapp) o [email protected] 

Accessibilitat