Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

On buscar feina

La feina de buscar feina requereix d'una tasca activa per part del propi interessat/ada. Tanmateix, hi ha diverses administracions i recursos que us hi poden ajudar:

Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)^

La intermediació en el mercat laboral és un servei ofert pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb la finalitat de posar en contacte als demandants d’ocupació inscrits a la base de dades del SOC amb aquelles empreses que han presentat ofertes laborals adients al seu perfil professional.

Per inscriure-s'hi cal anar a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) més propera i portar el DNI, la targeta de la Seguretat Social (si s'ha treballat anteriorment se'n té una de pròpia) i els justificant de la titulació professional o acadèmica. A més caldrà portar un currículum.

Els Serveis Locals d'Ocupació (SLO)^

La pràctica de buscar feina requereix estar ben preparat per afrontar-la. Cal saber quina ocupació s'adapta millor a les nostres característiques i necessitats. En aquest sentit diversos ajuntaments de la nostra comarca ofereixen els Serveis Locals d’Ocupació (SLO).

Allà trobareu professionals especialitzats que faran un seguiment personalitrzat i t'ajudaran a millorar les teves habilitats en el procés i t'assessoraran sobre el teu itinerari professional, amb el valor afegit de conèixer les característiques del municipi i de la comarca.

Al web de la Diputació podràs consultar les ofertes de feina dels diversos serveis d'ocupació locals, la Xarxa Xaloc, però per inscriure't a les ofertes has d'estar donat d'alta, prèviament, a un SLO.

A Vilafranca disposes de:

 • Oficina Municipal de Treball
  Pl. Penedès, 4, baixos.
  Tel. 93 817 24 47.
  http://lafassina.vilafranca.cat
  De dilluns a divendres, de 9 a 13h.
   
 • Club de la feina
  Pl. Penedès, 4, 1r.
  Nou horari: de dimarts a divendres, d’11 a 14h.
   
 • SLO de l’Alt Penedès

SIAJ^

Al SIAJ disposem d'ofertes de feina que ens fan arribar empreses i serveis, moltes pensades específicament per a joves. A més tenim un recull de les ofertes de feina dels mitjans de comunicació de la comarca i d'altres serveis.

Treball a l'Administració^

Una altre possibilitat són les ofertes de treball que ofereixen les diferents administracions públiques: Ajuntaments, consells comarcals, Generalitat, etc. Es publiquen al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya), al BOE (Butlletí Oficial de l'Estat) o al BOP (Butlletí Oficial de la Província.

La Diputació de Barcelona ofereix un cercador amb informació de les diferents convocatòries.

Empreses de treball temporal^

Les Empreses de Treball Temporal, conegudes com ETT, posen a disposició d'altres empreses, de manera provisional o transitòria, persones treballadores que prèviament han contractat i incorporat a la seva plantilla. L'ETT contracta, paga el sou i exerceix el poder disciplinari. L'empresa usuària utilitza els serveis, fixa la feina i exerceix l'autoritat.

Al SIAJ i en aquesta web, a les Fitxes Informatives, pots trobar la llista de les ETT a la comarca.

Buscar feina per Internet^

Són  molts els recursos que la xarxa ens ofereix per buscar feina.

A les nostres comarques pots buscar a:


Més enllà de les nostres comarques pots buscar a:

 • La web jove.cat: en aquesta pàgina pots trobar molts enllaços que et poden ser d’utilitat a l’hora de buscar feina.
Accessibilitat