Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

El curriculum vitae

Quan volem accedir a un lloc de treball és necessari que prèviament haguem fet el nostre currículum vitae, que és el recull de les nostres dades personals, professionals i acadèmiques.
El currículum ha de ser breu, senzill, clar, veritable, concret i específic per a cada cas.

Molt sovint juntament amb el currículum cal presentar una carta de presentació amb els motius pels quals ens interessa a aquell anunci, empresa...

Al SIAJ pots trobar diferents materials de com fer un bon currículum, com passar l'entrevista personal i exemples de proves psicotècniques.

Si vols començar a preparar-ho ara, el Servei d’ocupació de Catalunya (SOC) t’ofereix una eina que et permet fer el teu CV des d’internet de forma senzilla: omple les dades necessàries, penja la teva foto, baixa el CV i envia’l on vulguis en format PDF. ATENCIÓ! Les dades no queden registrades, per tant si t'interessa conservar l'arxiu l'has de guardar al teu ordinador.

Accessibilitat