Ajuntament de Vilafranca del Penedès

La Nau Espai de Creació

La Nau Espai de Creació es tracta d'un programa especialitzat en la creació juvenil que té com a seu física principal l'Espai Jove La Nau i que ha de permetre integrar tots aquells projectes i accions relacionades amb la creació, l'art i l'experimentació juvenil, impulsades des del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca. 

L'Espai Jove La Nau és l'equipament juvenil municipal que té com a missió donar resposta a les necessitats i inquietuds de la ciutadania jove i, entre d'altres, busca convertir-se en un espai de referència per aquelles persones creadores i amb inquietuds creatives i culturals.

En què consisteix La Nau Espai de Creació?

En un seguit de recursos, serveis i projectes d'activitats que tenen per objectiu acompanyar i donar suport a la creació juvenil, entesa aquesta com una eina per a l'aprenentatge, la transformació social i la promoció del talent creatiu de les persones joves. 

Aquest és un programa que s'anirà desenvolupant i ampliant amb el temps a mesura que l'equipament es vagi dotant dels recursos necessaris, de moment ja n''hi ha alguns d'ells que estan en funcionament, d'altres que s'estan iniciant i d'altres que es començaran a desplegar properament: