Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Xerrada TLN Mobilicat - Pràctiques Internacionals per a joves de 18 a 30 anys

18 de desembre de 2019

El dijous 9 de Gener del 2020 a les 6 de la tarda, a l’Espai Jove la Nau, es realitzarà una activitat organitzada per l’assessoria de mobilitat internacional del SIAJ del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb la col·laboració de la Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya a Vilafranca del Penedès, Associació Nexes i Catalunya Voluntària. 

El Programa Mobilicat és un programa de mobilitat internacional que facilita la inserció laboral estable de persones joves inscrites a la Garantia Juvenil, cobreix el viatge, l'estada, curs d'idiomes, tutories (etc) per tal de realitzar un període de pràctiques formatives en empreses públiques i privades d'estats membre de la Unió Europea. 

Les associacions Nexes i Catalunya Voluntària, entre d’altres projectes, també gestionen el programa TLN Mobilicat amb destinacions com Itàlia, Grècia, Portugal, Regne Unit i Irlanda.

La xerrada és gratuïta però cal fer inscripció prèvia, al formulari que es pot trobar a ja.cat/hivernaLaNau