Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

VOLTA'L 2024

09 de gener de 2024

Torna VOLTA'L, i aquest any carregat de nous tallers de mobilitat internacional. 

En base a la demanda dels joves s'han realitzat un recull d’activitats amb els interessos més freqüents, per que tots aquells/es joves que vulguin hi puguin participar i també les famílies s’hi puguin apropar per descobrir quines aventures o projectes estan a l’abast dels i les joves.

Aquets any realitzarem un seguit de 5 sessions:

Estudiar a l’estranger 29/01
Realitzarem una sessió informativa sobre beques, agències o itineraris, i dels aspectes a tindre en compte al marxar i sobre tot els tràmits al tornar de l’estranger.
 

Inscripcions camps de treball 26/02
Realitzarem una simulació de la inscripció per tindre en compte com fer-ho si ho fem des de casa,  i parlarem d'aspectes a tindre en compte sobre els camps de treball. La data de la sessió serà clau ja que preveiem que finals de Febrer o principis de Març s’obrin les inscripcions. Hi ha previsió de que puguin vindre joves que ja hi han participat a explicar la seva experiència.
 

Intercanvis Juvenils i Voluntariats Europeus 18/03
Explicarem en que consisteixen els dos projectes, i realitzarem un taller per saber realitzar una bona carta de motivació per ser escollit o escollida i com donar-nos d’alta a la plataforma. Hi ha previsió de que puguin vindre joves que ja hi ha participat a explicar la seva experiència.
 

Marxar a treballar a l’estranger 22/04
Explicarem les eines i ajudes per saber com emprendre l’aventura de marxar a treballar a un altre país i tot allò que hem de tindre en compte abans de marxar i al tornar, a més de diferents projectes que hi ha per a joves.
 

Tips per marxar de manera econòmica 13/05
En base a les demandes de molts joves realitzem un taller per cerca de vols i maneres econòmiques de viatjar.

 

Inscripció gratuïta aquí.

Accessibilitat