Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Vols formar part del nou Mercat Jove?

14 de abril de 2021

El Servei de Joventut fa una crida a persones entre 16 i 35 anys, creadores, amb projectes propis i amb ganes de teixir xarxa. L’objectiu és l’impuls d’un Mercat Jove a Vilafranca que permeti donar visibilitat a projectes emergents amb gent jove al capdavant. Alhora, la xarxa de joves creadors ha d’esdevenir un espai de trobada, col·laboració, aprenentatge mutu.

La crida està oberta a disciplines diverses; arts, comunicació, pagesia, disseny, tecnologia, manufactura, gastronomia, educació, salut, viticultura, etc.

Totes aquelles persones interessades en saber-ne més i sumar-s’hi poden omplir aquest formulari i aviat ens posarem en contacte amb vosaltres!

Si vols saber-ne més detalls, aquí hi trobaràs més informació!

Accessibilitat