Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Torna La Nau de Cooltura

01 de octubre de 2021

 

Jade és un projecte musical que va sorgir durant el confinament l'any 2020 i enguany és l'espectacle que encapçala la programació cultural de La Nau de Cooltura d'aquesta tardor. 

La banda està formada per l'artista vilafranquí compositor i productor Marc Sánchez i el guitarrista i sessionista Aleix Hernández que ens presentaran el seu darrer treball anomenat "plants" on combinaran les seves habilitats als teclats, guitarres i samplejos amb projeccions creades per aquest parell de músics.

Jade és una gemma preciosa de color verd que neix de la terra. Partint d'aquí, i amb molts elements naturals, Jade vol transmetre aquest amor a la natura amb elements orgànics i videoclips reivindicadors com el d'Earth - Elements (crítics i en contra del canvi climàtic).

No us perdeu aquesta experiència multisensorial que tindrà lloc el proper dissabte 16 d'octubre a les 19:30 h a la sala de creació de La Nau. 

Concert gratuït amb totes les mesures de seguretat per la Covid (públic assegut, aforament limitat, distàncies, ventilació i mascareta obligatòria).

Ja pots aconseguir la teva invitació gratuïta aquí

Accessibilitat