Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Tardor 2020 a l'Espai Jove La Nau

02 de octubre de 2020

D'octubre a desembre 2020 tindrà lloc la nova programació trimestral de l'equipament juvenil. La Nau segueix oferint espais de socialització i d'aprenenetatge als i les joves a través de la  dinamització, la formació, el lleure i la cultura, tot adapant la programació a les noves mesures de seguretat i higiene que la situació social que estem vivint requereix.

El nou horari de La Nau aquesta aquesta tardor serà totes les tardes de dilluns a divendres de 17 - 21 h i els dissabtes matí de 10 - 14 h. Durant aquest horari hi podràs trobar tot un ventall d'activitats i propostes. 

Consulta tota la programació i les mesures COVID-19! I recorda, totes les activitats són gratuïtes i cal fer inscripció/reserva prèvia.

Per als joves adolescents (13 - 17 anys): 

  • Reiniciem els Happy Fridays! Les tardes de divendres vine a passar-t'ho bé a La Nau: cinema, karaoke, cuina, ball, etc. Consulta la programació i reserva ja la teva plaça! Places limitades. 
  • Neix el nou espai La Nau d'Estudi: l'espai de trobada de La Nau es converteix en el teu espai ideal per fer els deures, estudiar, fer treballs... Podràs reservar un dels 9 punts d'estudi individuals o una sala d'estudi grupal. De dilluns a dijous de 17 - 21 h. No oblidis reservar-ho prèviament. 
  • Activitats formatives presencials i en línia: noves propostes formatives en diferents formats i nous continguts.

Per als joves (16 - 30 anys): 

  • Activitats formatives presencials i en línia: propostes formatives variades per millorar el teu benestar personal (ioga, teatre, arteràpia...), les teves competències (eines de treball col·laboratiu, transformació digital, conversa en anglès...), per adquiriri eines per la recerca de feina, per aprendre noves maneres de consumir i contribuir a fer un món més sostenible, cuina, etc. 
  • Programació cultural: tot i les distàncies i les restriccions cal seguir creant espais per la creació, l'experimentació i l'expressió cultural i artística. Des de La Nau no deixarem de treballar-hi! Ves seguint les novetats de la nostra programació cultural. 

A més a més et recordem que pots tornar a reservar els teus espais de La Nau. Tornar a posar-se en funcionament la cessió d'espais a joves i/o entitats juvenils per al desenvolupament de les pròpies activitats, sempre i quan s'ajusti als usos i horaris possibles. Consulta aquí quins són els espais de La Nau i els nous aforaments COVID-19. I si t'interessa reservar algun espai, sempre caldrà que en facis la reserva prèvia. 

Esperem que la nova programació t'agradi i t'animis a participar-hi! Per a qualsevol dubte, proposta... Contacta amb La Nau a través de lanau@vilafranca.org o al whatsapp 636 93 54 66.

Accessibilitat