Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Setmana de la mobilitat internacional #SIAJInternacional

07 de novembre de 2016

1a SETMANA INTERNACIONAL AL SIAJ-Vilafranca #SIAJinternacional

Del 14 al 19 de novembre de 2016

L’objectiu principal de la setmana és donar a conèixer als i les joves, entitats i professionals de Vilafranca i comarca, les possibilitats que poden trobar al SIAJ a nivell internacional.

Per això, es realitzaran dues tandes de jornades a Vilafranca al llarg del curs:

  • Unes  al novembre 2016, moment d’inici del servei.
  • Unes a l’abril/maig de l’any que ve, moment fort de demandes per a marxar durant l’estiu.

La setmana combina activitats lúdiques i formatives en les que es parlarà de temes com: treballar, estudiar, voluntariats, idiomes i també recursos específics per a entitats juvenils que vulguin començar a organitzar activitats a nivell internacional.

Tota la programació és gratuïta i per participar-hi només cal fer inscripció prèvia a través de l’enllaç: bit.ly/2eD6nFH , o bé passar-se pel SIAJ, en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de les 11 a les 14 hores; i dilluns i dimecres de les 17 a les 20 hores.

Dia internacional del voluntariat i 20 anys de SVE

A més a més, el dimecres 30 de novembre a les 18:30h es farà la xerrada/taller sobre Servei de Voluntariat Europeu al SIAJ amb la presència de voluntàries europees de l’associació taller d’Art Cultura i Creació (TACC) en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre).

Espai expositiu per a la consulta

Durant tot el mes de novembre i desembre l’espai del SIAJ tindrà una part expositiva amb guies de viatge, fulletons informatius, vídeos, mapes i recursos disponibles per a la consulta relacionats amb activitats internacionals.

Tallers als instituts

Per tal de donar a conèixer el servei i promoure l’educació intercultural, es realitzaran durant el mes de novembre i desembre, més de deu tallers als centres d’educació secundària amb joves d’entre 16 i 20 anys de diferents modalitats educatives.

 

Accessibilitat