Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Programació Setmana Santa 2021

12 de març de 2021

Aquestes vacances de Setmana Santa des de La Nau us volem oferir una proposta interessant d'activitats per tal que tingueu oportunitats de gaudir del temps de lleure de la millor manera possible i amb totes les mesures de seguretat. 

Per començar, a l'espai jove La Nau, com en tots els períodes de vacances escolars, ampliem l'horari d'obertura. Del 29 de març al 3 d'abril de 2021 La Nau obrirà tots els matins de 10 - 14h de dilluns a divendres i les tardes de dilluns a dissabte de 17 - 21h (excepte els festius: divendres 2 i diumenge 4 d'abril). 

Què hi podràs trobar a La Nau? 

  • Activitats presencials: si tens entre 13 i 17 anys, t'hem preparat una oferta ben variada i entretinguda d'activitats prsencials, totes les activitats són gratuïtes però és necessari fer la inscripció prèvia. Pots inscriure't sol/a o amb els teus amics i amigues. 
  • La Nau d'Estudi: sabem que el curs encara no ha acabat i també necessites temps per treballar, per això podràs disposar durant els  matins d'un espai reservat per estudiar i fer treballs, individual o en grup (màxim en grups de 6). (Cal reservar prèviament)
  • Cessió d'espais: si necessites un espai per als teus projectes, per reunir-te, fer treballs, assajar (música, ball, teatre...), durant tot l'horari d'obertura de l'equipament. (Cal reservar prèviament)

I si tens propostes d'activitats per la nova programació de primavera i estiu, no dubtis en contactar amb nosaltres! Ho pots fer per telèfon o whatsapp al 636 93 54 66 o al correu lanau@vilafranca.org 

Inscriu-te online i consulta tota la informació de la programació de Setmana Santa aquí

 

I si encara no ho fas, segueix-nos a través de les nostres xarxes: Instagram, Facebook, Twitter i YouTube

Accessibilitat