Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Programació Nadal 2022

24 de novembre de 2022

S'apropen les festes nadalenques i després d'un trimestre intens d'estudi i feina de ben segur que et ve de gust gaudir de la millora manera les festes i vacances de Nadal! Des de l'espai jove La Nau us volem ajudar a muntar els vostres plans per aquestes festes amb algunes propostes per passar-ho bé i a aprofitar el vostre temps de lleure el millor possible.

Tot seguit, et deixem el llistat d'activitats i propostes que tenim pensades per passar-nos-ho genial aquest Nadal!

Programació de Nadal 2022

Algunes de les activitats requereixen d'inscripció prèvia perquè hi ha places limitades, recorda fer la teva inscripció online aquí!

Et recordem que l'espai jove La Nau obre de manera ampliada durant el període de vacances de Nadal: del 27 de desembre al 5 de gener, obert matins de 10 - 14h i tardes de 17 - 21h. Els festius i els dissabtes 24 i 31 de desembre i 7 de gener estarà tancat. 

Durant aquest horari, a banda de les activitats proposades, també podràs seguir gaudint dels mateixos serveis que durant el curs escolar: 

La Nau d'Estudi

Cessió d'espais per a usos juvenils 

Si tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres i en parlem. Ens pots enviar un whatsapp al 636 93 54 66 o un correu electrònic a [email protected]

Accessibilitat