Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Programació Nadal 2019 - 2020

04 de desembre de 2019

Del  23 de desembre al 4 de gener, durant el període de vacances de Nadal, i aprofitant que l'Espai Jove La Nau obre en el seu horari ampliat (de dilluns a divendres matins de 10 a 14 h i tardes de dilluns a dissabte de 17 a 22 h, excepte els dies 24 i 31 de desembre que tancarà a les 19:30 h), es fa una proposta variada d'activitats per a diferents franges d'edat. Es trenca amb la programació habitual i es proposen activitats noves, combinant la part lúdica i festiva amb la part més formativa i educadora. Algunes de les activitats són demandes de les mateixes joves, com per exemple el curs d'Iniciació al monitoratge en el lleure i al Torneig de FutSal.

Es proposen 9 activitats noves per a joves de 13 a 17 anys, de les quals 6 són amb prèvia inscripció i 3 són d'accés lliure.

Les activitats amb prèvia inscripció són:  Cuina sense pares, Iniciació al monitoratge en el lleure (de 15 - 17 anys), Maquillatge bàsic, Aprèn a ser DJ, Tarda de videojocs i Torneig de FutSal.

Les activitats d'accés lliure són les que formen part de la programació Happy Fridays, el cicle d'activitats d'oci juvenil adreçat a joves adolescents que té lloc els divendres tarda, i que durant el període de Nadal  s'amplia amb els Happy Fridays XMAS.

 

A banda, també es proposen tres activitats per a joves a partir de 16 anys (16 - 30 anys):  Taller de cosmètica natural , Taller de bijuteria creativa i un Curs de manipulació d'aliments.

Totes les activitats estan finançades, algunes són totalment grauïtes i les altres parcialment finançades. Pots consultar els continguts, dates i horaris aquí.

I no oblidis realitzar la teva inscripció en aquelles activitats que ho requereixin, recorda que hi ha places limitades. Les inscripcions estaran obertes fins a dos dies abans de la data d'inici de cada activitat. 

Ja pots realitzar la teva inscripció mitjançant el formulari en línia.

Per a qualsevol dubte pots contactar direcament amb l'Espai Jove La Nau, a través del whatsapp 636 93 54 66 o telèfon 93 768 38 68, per mail lanau@vilafranca.org o venir directament en l'horari d'obertura de l'equipament.

 

Accessibilitat