Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Programació per les vacances de Nadal a La Nau!

30 de novembre de 2021

S'apropen les festes nadalenques i l'Espai Jove La Nau ofereix novament una proposta d'activitats per als i les joves. Un total de deu propostes per no avorrir-se, aprofitar bé el temps i gaudir de les festes: curs de manipulació d'aliments, torneig de videojocs, torneig de bàsquet 3x3, cinema, cuina, etc. 

Les activitats comencen el dissabte 18 de desembre a la tarda, on es donarà la benvinguda a les festes amb el Mercat de Nadal de Joves Creadors, proposta sorgida des de la xarxa de joves creadors després de la bona experiència de l'Invisible. I al vespre, concert de La Fresca! 

Seguidament, des del 21 de desembre i fins al 7 de gener, diferents propostes per a diferents gustos i perfils d'edat: 

 

 

La majoria d'activitats requereixen d'inscripció prèvia ja que tenen places limitades. Consulta tot el detall de la programació aquí

L'horari de l'espai jove La Nau durant el període de vacances de Nadal, del 23 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos, s'amplia: de dilluns a divendres matins de 10 - 14 h i tardes de 17 - 21 h. Les vigílies de festiu, 24 i 31 desembre i 5 gener estarà obert fins les 19 h. Durant aquest horari, a banda de les activitats proposades, també es podrà seguir gaudint dels mateixos serveis que durant el curs escolar: 

La Nau d'Estudi

Cessió d'espais per a usos juvenils 

 

Per a qualsevol dubte:  636 93 54 66 (whatsapp) o correu electrònic a lanau@vilafranca.org

Pots seguir la programació de l'Espai Jove La Nau a través de les xarxes socials del Servei de Joventut: InstagramFacebookTwitter i YouTube

Accessibilitat