Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Programació d'hivern a La Nau

18 de desembre de 2019

 L'hivern es presenta molt calentet a La Nau i amb propostes treballades a foc lent per satisfer els diferents paladars joves. Tornant de Reis s'inicia la nova programació trimestral d'hivern que tindrà lloc a partir del 9 de gener i fins a finals de març de 2020.

Ja es pot consultar a l'apartat de programació d'hivern 2020 de l'Espai Jove La Nau quines són les diferents propostes formatives preparades, es tracta d'activitats plantejades per diferents franges d'edat: monogràfics, tallers, xerrades, cursos, etc. La majoria d'elles requereixen d'inscripció prèvia ja que tenen places limitades. Les inscripcions s'obriran a partir d'aquest divendres 20 de desembre i fins a dos dies abans de l'inici de cada activitat. Cal consultar per tant la informació específica (dates, horaris, preus...) de cada activitat. 

Algunes activitats donen continuïtat a propostes iniciades durant la tardor, com ara el Club d'escriptura i narrativa, el curs de Teatre o el Club de running. I a aquestes s'afegeixen noves i propostes, algunes d'elles de caràcter més artístic: acroioga, balls modern, teatre social, composició de cançons, etc. D'altres de caràcter més professionalitzador, com ara el curs d'Iniciaciació a la llengua de signes o de Mediació juvenil.

Són un total de 22 activitats: 9 per a joves de 13 – 17 anys i 13 per a joves de 16 a 30 anys. Consulta la informació i realitza la teva inscripció i per a qualsevol dubte pots contactar directament amb l'espai jove La Nau a través de telèfon 93 768 38, whatsapp 636 93 54 66 o adreça electrònica lanau@vilafranca.org.