Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Programació d'hivern 2021 a l'Espai Jove La Nau

21 de desembre de 2020

De gener a març de 2021 tindrà lloc la nova programació trimestral de l'equipament juvenil. La Nau segueix oferint espais de socialització i d'aprenenetatge als i les joves a través de la  dinamització, la formació, el lleure i la cultura, tot adapant la programació a les noves mesures de seguretat i higiene que la situació social que estem vivint requereix.

Després de l'horari ampliat durant les festes de Nadal, a partir del 8 de gener La Nau torna al seu horari habitual de dilluns a divendres de 17 - 21 h i els dissabtes matí de 10 - 14 h. Durant aquest horari hi podràs trobar tot un ventall d'activitats i propostes. 

Consulta tota la programació i les mesures COVID-19! I recorda, totes les activitats són gratuïtes i cal fer inscripció/reserva prèvia.

Per als joves adolescents (13 - 17 anys): 

  • Happy Fridays! Les tardes de divendres vine a passar-t'ho bé a La Nau: cinema, karaoke, cuina, ball, etc. Consulta la programació i reserva ja la teva plaça! Places limitades. 
  • La Nau d'Estudi: l'espai de trobada de La Nau aquest curs s'ha convertit en el teu espai ideal per fer els deures, estudiar, fer treballs... Podràs reservar un dels 9 punts d'estudi individuals o una sala d'estudi grupal. De dilluns a dijous de 17 - 21 h. No oblidis reservar-ho prèviament. 
  • Activitats formatives presencials i en línia: noves propostes formatives en diferents formats i nous continguts.

Per als joves (16 - 30 anys): 

  • Activitats formatives presencials i en línia: propostes formatives variades per millorar el teu benestar personal (ioga, teatre, arteràpia...), les teves competències (eines de treball col·laboratiu, transformació digital, conversa en anglès...), per adquiriri eines per la recerca de feina, per aprendre noves maneres de consumir i contribuir a fer un món més sostenible, cuina, etc. 
  • Programació cultural: tot i les distàncies i les restriccions cal seguir creant espais per la creació, l'experimentació i l'expressió cultural i artística. Des de La Nau no deixarem de treballar-hi! Ves seguint les novetats de la nostra programació cultural. 

A més a més et recordem que pots reservar els teus espais de La Nau a través de la cessió d'espais a joves i/o entitats juvenils per al desenvolupament de les pròpies activitats, sempre i quan s'ajusti als usos i horaris possibles. Consulta aquí quins són els espais de La Nau i els nous aforaments COVID-19. I si t'interessa reservar algun espai, sempre caldrà que en facis la reserva prèvia. 

Esperem que la nova programació t'agradi i t'animis a participar-hi! Per a qualsevol dubte, proposta... Contacta amb La Nau a través de lanau@vilafranca.org o al whatsapp 636 93 54 66.

Accessibilitat