Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Programació de tardor a l'Espai Jove La Nau

02 de octubre de 2019

30 activitats formatives diferents i dues novetats dins la nova programació trimestral: els cicles “Happy Fridays” i “La Nau de Cooltura

Ha començat un nou curs, La Nau acomiada l'estiu i les quasi 50 activitats realitzades i es prepara per una tardor farcida de noves propostes. Les activitats començaran al llarg de l'octubre i s'allargaran fins a finals de desembre. Ball, teatre, percussió, impressió 3D, drons, malabars. cosmètica natural... N'hi ha per a tots els gustos!

La programació s'adreça als i les joves de 13 a 30 anys però s'organtiza en dues franges d'edat diferenciades: de 13 a 17 anys i de 16 a 30 anys, tot i així tot i així, les persones interessades cal que revisin les franges d'edat de cada activitat, ja que cadascuna s'adreça a una franja d'edat concreta.

Els divendres a la tarda i vespre els i les joves de 13 a 17 anys podran gaudir dels Happy Fridays, en els que es proposa diverses opcions de lleure com cinema, karaoke, música, teatre, etc…

L’altra novetat és La Nau de Cooltura, cicle que vol donar continuïtat a les Escenes fresques que van néixer aquest estiu i que han tingut tan bona acollida entre el públic jove, a partir dels 18. D’aquesta manera s’oferiran espectacles gratuïts a l'interior de l'equipament, a la sala de creació, amb l’objectiu de tenir una oferta cultural experimental i atractiva per al públic jove de 18 a 30 anys. Ja hi ha dos espectacles programats per aquesta tardor, els dos de gran qualitat escènica; el 21 de novembre, Càndida, d’Anna Tamayo i el 20 de desembre, Trapped, d’Inda Pereda.

Tota la programació es pot consultar aquí, a l'apartat de La Nau del web del Servei de Joventut, des d’on també es podran realitzar les inscripcions, a través d’un formulari en línia. Per a qualsevol dubte contactar directament amb l’espai jove La Nau a través del seu telèfon 93 768 38 68 o del correu electronic: lanau@vilafranca.org (correu electrònic temporalment fora de servei).