Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Programació de Nadal a La Nau

04 de desembre de 2020

 

Aquestes festes de Nadal es presenten ben atípiques però des de La Nau seguim treballant per oferir una proposta interessant d'activitats, presencial i en línia, per tal que els i les joves tingueu oportunitats de gaudir del temps de lleure de la millor manera possible, de formar-vos i de tirar endavant les vostres iniciatives i projectes!

Per començar ampliem l'horari d'obertura, del 22 de desembre al 7 de gener, La Nau obrirà tots els matins de 10 - 14h de dilluns a divendres i les tardes de dilluns a dissabte de 17 - 21h (excepte el 24 i 31 de desembre i el 5 de gener quan tindrem tancat a la tarda). 

Què hi podràs trobar a La Nau? 

  • Activitats en línia i presencials per diferents franges d'edat: totes les activitats són gratuïtes però és necessari fer la inscripció prèvia.
    • Campus de Nadal durant els matins (de 13 - 17 anys)
    • Happy Fridays XMAS: activitats d'oci i lleure durant les tardes (13 - 17 anys)
    • Activitats per a joves (16 - 30 anys)
  • La Nau d'Estudi: espai reservat per a estudiar i fer treballs, individual o en grup (màxim en grups de 6). (Cal reservar prèviament)
  • Cessió d'espais: si necessites un espai per als teus projectes, per a reunir-te, fer treballs, assajar (música, ball, teatre...). (Cal reservar prèviament)

I si tens propostes d'activitats, no dubtis en contactar amb nosaltres! Ho pots fer per telèfon o whatsapp al 636 93 54 66 o al correu lanau@vilafranca.org 

Segueix-nos a través de les nostres xarxes: Instagram, Facebook, Twitter i YouTube

Accessibilitat