Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Nova programació d'hivern a La Nau

15 de desembre de 2022

Aquest hivern l'espai jove La Nau segueix amb una nova proposta d'activitats trimestrals adreçades al públic jove. La nova programació dóna continuïtat a algunes de les activitats que ja es van iniciar el passat setembre (teatre musical, acroioga, twerk...) però també presenta algunes novetats com ara el taller de ràdio Vull fer ràdio o un curs d'educació sexual i còmics, Fem Petons. Són propostes juvenils pensades per a diferents franges d'edat d'entre els 13 i els 35 anys.

Activitats de diferents formats i continguts que tindran lloc de gener a març a La Nau. Com sempre, aquestes activitats estan finançades parcialment i algunes d'elles són totalment finançades i sense cap cost.

Les places són limitades per ordre d'inscripció. La inscripció es realitza online, pots trobar tota la informació detallada i l'enllaç a les inscripcions aquí

A banda, durant el curs escolar es poden utilitzar els diferents serveis de La Nau dins el seu horari d'obertura (tardes de dilluns a divendres de 17 - 21 h i matins de dissabte de 10 - 14h):

  • La Nau d'Estudi: un espai on venir a fer els deures, estudiar, fer treballs...
  • Happy Fridays: activitats lúdiques de 13 - 17 anys els divendres tarda.
  • Cessió d'espais per altres usos: sala de ball, assajos de teatre, bucs d'assaig musical, etc.
  • Programació cultural de caràcter mensual a la sala de creació
  • Espai d'exposició: per als joves artistes que necessitin un espai on exposar els seus treballs.

Aquí en trobaràs més informació.

Per a qualsevol dubte recorda que també pots contactar amb La Nau per whatsapp 636 93 54 66 o correu-e [email protected] 

Accessibilitat