Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Neix #LaNauVirtual

20 de abril de 2020

#LaNauVirtual és el nou projecte de l'Espai Jove La Nau en clau de confinament

En primer lloc, s'han convertit part de les activitats que s'hi estaven realitzant abans del confinament en un format en línia, per poder-se seguir realitzant des de casa. Aquest és el cas, per exemple, del curs d'Iniciació a la Llengua de Signes, Composició de cançons o el Club de lectura i escriptura. 

En segon lloc, s'ofereixen recursos i activitats per passar de manera més entretinguda i profitosa el temps de lleure des de casa durant el confinament. Algunes de les propostes són: un grup de conversa en anglès virtual, torneigs de videojocs en línia, recomenacions i tutorials per part de joves, una exposició virtual de fotografies i directes a l'instagram a càrrec de joves artistes.

Aquestes activitats estan obertes a tothom, són gratuïtes, i es dinatmizaran a través de l'Instagram i Youtube la gran part. Les activitats grupals es realitzaran mitjançant altres plataformes virtuals. Recomanem seguir Joventut Vilafranca a través de les xarxes socials per estar al dia de la programació. 

Des de #LaNauVirtual es fa una crida a totes les persones joves que vulguin donar a conèixer les seves habilitats o que vulguin compartir amb altres joves els seus interessos, perquè contactin amb l'espai jove i així incorporar-ho a la programació (whastapp: 636 93 54 66 - correu: lanau@vilafranca.org)

Per últim, pel que fa a l'àmbit de la formació, s'està treballant per oferir una oferta de formació en línia adaptada a les necessitats dels i les joves, seguint la línia de la programació trimestral de l'equipament, però adaptada a la realitat del confinament.

El principal objectiu d'aquest nou projecte continua sent el de promoure i incentivar la creació i l'activitat juvenil, mitjançant una oferta d'actvitats adaptada als canals telemàtics. Un cop finalitzi l'estat d'alarma i l'equipament obri portes de nou, #LaNauVirtual complementarà els serveis presencials que s'ofereixen a l'equipament. 

Més informació: https://joventut.vilafranca.cat/espai-jove-la-nau/lanauvirtual