Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

NADAL AL NOU ESPAI JOVE

10 de desembre de 2018

El nou equipament juvenil de Vilafranca ja és una una realitat! Vine a conèixer aquest nou espai per a joves i anima't a participar a alguna de les activitats d'aquest Nadal! 

Aprofitant el període de vacances escolars d'hivern, des del Servei de Joventut oferim una primera proposta d'activitats per començar a dotar de vida aquest nou espai. Algunes de les activitats proposades són un primer tastet del que serà la programació a partir de gener, per això, convidem a totes les persones interessades que vinguin a provar-les. 

Les activitats s'adrecen al públic jove, entre 14 i 30 anys, tot i que determinades activitats tenen requisits d'edat concrets.

INSCRIPCIONS TANCADES

                 

WORKSHOP DE TEATRE GESTUAL

Taller a càrrec de l’Inda Pereda, actor i clown vilafranquí amb una destacada trajectòria internacional.

Adreçat a persones amb o sense experiència que estan interessades en el teatre i la comèdia a partir d’un llenguatge físic. Les classes estaran basades en les tècniques de teatre físic de Jacques Lecoq.

Divendres 21 i dissabte 22 de desembre de 17 – 21 h (8 hores)

A partir de 16 anys
15 €
 

CLUB DE LECTURA I ESCRIPTURA

Conversem amb en David Monteagudo, reconegut escriptor vilafranquí amb diferents obres publicades. Conversarem amb en David i podrem preguntar-li tots aquells dubtes i curiositats que tinguem al voltant de l'ofici d'escriure i/o del món de l'escriptura.Sessió d’inauguració del Club de lectura i escriptura obert a persones joves amb inquietuds literàries. 

T’agrada escriure? T’agrada llegir? Aquest és el teu club!

Vine a descobrir aquest espai de trobada que a partir de gener es reunirà de manera mensual, els dissabtes tarda: 26 de gener, 23 de febrer, 23 de març, 27 d'abril, 25 de maig i 22 de juny. 

Dissabte 22 de desembre de 17 – 19:30 h

Gratuït

PREMONITORS DE LLEURE

Descobreix el món del lleure educatiu! T’agradaria ajudar a organitzar activitats de lleure per a infants i/o joves? (casals d’estiu, colònies, esplais…). Curs d’inicació al món del lleure educatiu. 

20 hores

Dijous 27 i divendres 28 de desembre, dimecres 2, dijous 3 i divendres 4 de gener, de 10 – 14 h 

Per a joves de 15 a 17 anys (naixement entre el 2001 i el 2003).

25 €

INICIACIÓ A LA IMPRESSIÓ 3D

Què és la impressió 3D? Com funciona i quines parts té una impressora 3D? Què necessitem per poder dibuixar i imprimir el nostre disseny? Resoldrem tots els dubtes sobre aquesta tècnica de fabricació digital, dibuixarem en 3D un primer model i l’imprimirem.

Si t'agrada tot el món de la creació i la innovació tecnològica, si t'agradaria endinsar-te en el món de la cultura maker o de la fabricació digital, la programació, la robòtica... A partir de gener et convidem a participar al Club de l'Invent, espai de trobada que tindrà lloc els dissabtes matí de manera mensual, espai obert de creació i fabricació digital on a través de diferents eines i maquinària de fabricació digital podràs crear els teus invents!

Aquest és un primer taller per aquelles persones joves amb ganes d'iniciar-se en aquest món i també per aquelles ja iniciades amb ganes d'aprendre'n més. 

Divendres 28 de desembre de 10:30 - 13:30 h

10 €

MASTERCLASS DE DANCEHALL I NEWSTYLE

Sessió de ball per descobrir els passos bàsics d’aquests dos estils de ball modern.

El Dancehall és un estil de ball procedent de Jamaica que arriba a l'actualitat trepitjant fort. Amb coreografies divertides i ritmes alegres.  Mira el següent vídeo per saber-ne més.

El Newstyle és l'última tendència del hip hop. Es basa en innovar tot donant resposta a les últimes tendències musicals.  Aquí podràs veure'n una mostra.

Vine a provar-ho i, si t'agrada, a partir de gener, podràs inscriure't al curs de Balls moderns que farem tots els divendres de 19 - 20 h.-  

Divendres 28 de desembre d’11 – 12:30 h

Gratuït

TALLER D'ACROIOGA

L’acroioga és una manera diferent fer ioga. Combina les acrobàcies amb les postures del ioga.

No cal haver practicat mai ioga per inscriure's. Preferentment cal inscriure’s amb parella.

Atreveix-te i descobreix aquest nou esport tan de moda entre les celebrities.

Dijous 3 i divendres 4 de gener d’11 – 12:30 h

5€

WORKSHOP DE CANT

Cant, expressió artística, desinhibició, gestió emocional… Vine a cantar i descobreix com a través del cant pots aprendre a gestionar millor les teves emocions. Si ets dels que cantes a la dutxa o dels que van taral·larejant tot el dia les seves cançons preferides, aquest és el teu espai! 

El workshop de Nadal serà la primera sessió de l'espai setmanal, Espai de Cant, que començarà a partir de gener tots els dimarts de 18:30 - 20h. 

Divendres 4 de gener d’11 – 12:30 h

Gratuït

PROCEDIMENT D'INSCRIPCIÓ I PAGAMENT: 

Inscripció: 

Per internet. Realitza una única inscripció per a les diferents activitats.

Confirmació de plaça:

Un cop arribem al mínim de persones per fer-se l'activitat, contactarem amb tu per whatsapp per confimar-te la plaça.

Pagament:

Si t'has inscrit en alguna activitat que té un cost econòmic, caldrà que facis el pagament. Espera que contactem amb tu abans de fer l'ingrés. Consulta les instruccions de pagament

Documentació:

Un cop fet el pagament, si s'escau, ja ens podràs fer arribar la documentació necessària.

La documentació s'ha de fer arribar al SIAJ (c/ de la Fruita, 13),  abans del 21 de desembre, en l'horari de matins d'11 - 14h i tardes de dilluns i dimecres de 17 - 20 h.

 

MÉS INFORMACIÓ: 

Per a qualsevol dubte també pots venir a veure'ns al SIAJ en el mateix horari i en parlem o bé truca'ns al 93 892 20 20. 

I et recordem que pots seguir-nos a través de les nostres xarxes socials: 

https://www.facebook.com/joventutvilafranca/

https://twitter.com/joventutvila

https://www.instagram.com/joventutvilafranca/