Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L'oficina del SIAJ torna a obrir per fer consultes presencials

22 de juny de 2020

El SIAJ, el Servei d’Informació i Assessorament per a Joves ha tornat a obrir l’oficina, ubicada al carrer de la Fruita, 13, coincidint amb la finalització de l’estat d’alarma, i ho ha fet començant l’horari d’atenció d’estiu:

  • De dilluns a divendres, els matins de les 10 a les 14  h
  • I els dimecres, tardes de les 17 a 20 h.

S’hi podran fer consultes de tots els dubtes que els i les joves teniu:

ESTUDIS: especialment en aquestes dates els resultats de les preinscripcions a estudis postobligatoris (batxillerat, cicles formatius, PFI, formació d’adults...), d’accés a estudis universitaris, de com demanar un beca..

ACCÉS AL MÓN LABORAL, amb els recursos que hi ha al territori, a més de consulta de les ofertes de feina recollides al llarg de la setmana..

MOBILITAT INTERNACIONAL, amb les opcions per poder participar en projectes d’estades a l’estranger, des d’estudis, treball, voluntariat i camps de treball..

I de tots aquells temes i de les moltes situacions personals que heu viscut els i les joves durant aquest confinament.

A més, es continua amb la tramitació de carnets com el d’alberguista, l’internacional d’estudiant i de professorat; a més de tenir disposar d’un punt  d’accés a Internet.

També es podrà demanar amb cita prèvia, com hem ja ofert al llarg dels tres mesos de confinament, una assessoria personalitzada per videoconferència a: https://ja.cat/citapreviaSIAJ.

El SIAJ torna a obrir les seves portes adoptant totes les mesures, per això s’ha adequat l’espai per respectar les distàncies de seguretat entre persones, així es limita l’aforament de l’espai, i per aquest motiu és recomana demanar cita prèvia.

Per accedir al servei és obligatori l’ús de mascareta i a l’entrar caldrà passar pel punt de desinfecció que inclou catifa amb esprai desinfectant per a les sabates i  servei de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic.

L'horari d'estiu s'allargarà fins al 10 de setembre.

 

Accessibilitat