Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Espai Jove La Nau acollirà una festa de benvinguda a l’estiu el proper 18 de juny

24 de maig de 2022

Amb el nom de La Nau Summer Fest, el proper 18 de juny tindrà lloc a l’Espai Jove La Nau una festa de benvinguda a l’estiu que serà el tret de sortida de la programació estiuenca de l’equipament juvenil de Vilafranca.

Aquest migdia, el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, acompanyat del cap de servei, Ruben Calvo, i d’Asen Cort, un dels joves artistes locals que participarà a la festa, han presentat aquest esdeveniment que tindrà lloc a la sala de creació de l’equipament, amb un aforament previst d’unes 200 persones. El regidor explicava que, després de dos anys de pandèmia i ara que es poden tornar a fer actes massius i sense distància social, “és l’hora de poder oferir un tipus d’oci alternatiu als joves, que no tenen gaires opcions actualment. Volem que els mateixos joves en siguin protagonistes. Per això els oferim la sala de creació perquè aculli diferents disciplines artístiques”.

La Nau Summer Fest tindrà lloc el proper dissabte 18 de juny, a partir de les 23h i comptarà amb un grup emergent de música urbana a nivell nacional com és el grup Flashy Ice Cream, que tindrà com a teloner el jove talent vilafranquí Asen Cort, que agraïa que es doni “visibilitat a la gent jove local i l’oportunitat de cantar amb gent puntera actualment”. La seva música la defineix com a música urbana: rap, trap, etc.

L’entrada serà gratuïta si bé es recomana fer reserva prèvia. La vetllada s’acabarà amb l’actuació del DJ vilafranquí  DJ Virkut. .

El responsable de Joventut, Ruben Calvo, posava en valor el fet de vincular joves locals amb talents emergents i oferir espais d’oci alternatius, “ja que segons quins tipus de música no tenen cabuda en programacions i sales”.

Tota la informació de l’esdeveniment es pot trobar a:

https://joventut.vilafranca.cat/agenda/la-nau-summer-fest