Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Les Sales d'estudi municipals tornen a obrir

05 de octubre de 2020

Les dues sales d'estudi municipals, la Casa Amiguet i l'Escavi tornen a oferir el servei d'estudi lliure als i les joves estudiants en el seu horari habitual:

Sala d'estudi Casa Amiguet: de dilluns a divendres, de 16:30 a 21:30 h.

Sala d'estudi ESCAVI: dilluns de 9:30 a 14:30 h, i de dimarts a divendres, de 16:30 a 21:30 h

Es continuaran mantenint les restriccions i les mesures preventives que ja es van adoptar a finals del curs passat coincidint amb la reobertura de les sales després del confinament, així aquests espais continuïn sent espais segurs per a les persones usuàries i els professionals del servei:

- Punt de desinfecció de mans i sabates 

- Desinfecció del punt d’estudi cada cop que una persona usuària marxi i abans de ser ocupat de nou per una altra persona.

- Distància social entre llocs d’estudi tant a les taules com als punts d’accés a internet.

En la situació actual, la Casa Amiguet disposa d’un aforament reduït de 41 persones i la sala ESCAVI de 29 persones, oferint-se un total  70 places entre els dos espais.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accessibilitat