Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Les Sales d'estudi amplien horari

22 de juny de 2020

Casa Amiguet i l’ESCAVI, tornen a oferir el servei d’estudi lliure a partir del dilluns 22 de juny i fins al dia 10 de juliol, amb ampliació horària:

De dilluns a diumenge: de 9 a 14 i de 16 a 22 h (Dimecres 24 de juny tancat)

Aquests espais d'estudi són per als i les joves estudiants, principalment d’estudis postobligatoris: batxillerat, formació professional i estudis universitaris.

S'obren adoptant totes les mesures; per això és limita l'aforament (màxim 70 places):

- Casa Amiguet disposarà d’un aforament de 41 persones.

- L’ESCAVI d'un aforament màxim de 29 persones.

Es podrà continuar fent ús dels punts de connexió a internet, però es limita a 2 punts d’accés a Casa Amiguet, i a l’ESCAVI 1 punt d’accés.

A l'entrada de cada Sala hi haurà un punt de desinfecció, que inclou catifes amb esprai desinfectant per a les sabates i servei de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic. Serà obligatori l'us de mascareta, seguir les pautes d’higiene i distància personal que regeixen per qualsevol altra activitat.

A partir del 10 de juliol, les sales d’estudi romandran tancades fins a l’inici del pròxim curs escolar 2020-2021.

Accessibilitat