Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Les sales d’estudi amplien els seus horaris durant el període d’exàmens universitaris.

24 de desembre de 2019

Les sales d’estudi municipals Casa Amiguet (c. de La Palma, 24)  i ESCAVI (c. Amàlia Soler, 27) un curs més amplien els seus horaris de servei a l’estudi del 30 de desembre al 31 de gener, per tal d’atendre les necessitats dels estudiants universitaris durant el període ordinari d’exàmens finals del primer quadrimestre de curs.

Els horaris de l’ampliació són de dilluns a diumenge de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda fins a les 10 de la nit.

Els dies 31 de desembre i 5 de gener les sales tancaran a 2/4 de 9 del vespre, i els dies festius (25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener) les sales romandran tancades.

L’ampliació horària té la finalitat d’oferir un espai d’estudi lliure i facilitar la tasca de l’estudiant en un entorn pròxim a les persones joves durant un dels moments de major intensitat per aquest col·lectiu d’estudiants, usuari majoritari del servei.

L’oferta de serveis que disposen ambdues sales d’estudi són: 157 punts de treball, connexió wi·fi gratuïta, una sala a part per a l’estudi i treball en grup (en el cas de la sala Casa Amiguet), 8 punts d’accés gratuït a Internet amb servei d’impressió i un fons bibliogràfic bàsic de suport.