Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Alberg Municipal de Joventut obre portes a les entitats de Vilafranca

30 de octubre de 2018

El passat dijous, 25 d’octubre, va tenir lloc a l’Alberg Municipal de Joventut un acte de portes obertes dirigit a les associacions de Vilafranca. Una quinzena d’entitats van participar en aquesta activitat informativa, que va comptar amb la presència del regidor de Joventut, Miquel Medialdea, acompanyat de la regidora d’Esports, Anna Doblas.
L’activitat tenia com a objectiu donar a conèixer l’alberg a grups i col•lectius locals, com els primers potencials usuaris. Així mateix, l’acte va servir per informar les persones assistents de la nova etapa engegada en la gestió de l’alberg des que el passat mes de març se n’ha fet càrrec la regidoria de Joventut.
Durant l’acte es va fer una visita a les instal•lacions i es va informar de les possibilitats d’ús que ofereix l’alberg, les principals novetats introduïdes recentment a través del nou projecte de dinamització, com ara l’agilització de les reserves, els esmorzars, les màquines de begudes, cafès i snacks, les millores a les dutxes o la possibilitat de pagament amb targeta. 
També es van presentar les novetats previstes per 2019, com l’adhesió de l’alberg a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), la divisió dels espais de recepció i menjador o el servei d’alimentació. D’altra banda, es va transmetre la intenció de desplegar progressivament packs d’activitats per a totes les edats que permetin la realització d’estades esportives, culturals, enoturístiques i de descoberta de l’entorn natural.
Els representants de les entitats es van mostrar interessats, aprofitant  l’oportunitat per preguntar i fer propostes sobre el funcionament de l’alberg i les novetats presentades. 
El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, es va mostrar confiat que amb la nova gestió es podrà donar un bon impuls a l’ús turístic de la instal•lació i va convidar les entitats a jugar el paper de promotores i prescriptores de les estades de grups a l’alberg. Medialdea també va informar que s’està treballant en un pla de comercialització per augmentar significativament l’ús de l’equipament.
L’acte va acabar amb un pica-pica al jardí de l’alberg, amenitzat pel DJ vilafranquí Enric Tomàs