Ajuntament de Vilafranca del Penedès

La vuitena edició de la 10k se celebra el proper diumenge 28 de gener a Vilafranca

La vuitena edició de la 10k se celebra el proper diumenge 28 de gener a Vilafranca

17 de gener de 2018

La segona mINI10K, cursa familiar aquest any solidària amb  l’Associació #LOVERARE per la recerca i el tractament de les malalties minoritàries i rares, ha obert inscripcions aquesta setmana

El proper diumenge 28 de gener, a les 11h, tindrà lloc a Vilafranca del Penedès la vuitena edició de la cursa 10K, amb sortida i arribada a la rambla de Nostra Senyora. La 10K és una de les curses més ràpides del panorama català amb un circuït molt ràpid, homologat per la Federació Catalana d'Atletisme, que transcorre per zona urbana i sense desnivell. Els corredors hauran de fer dues voltes al circuit de 5km, el mateix que en la setena edició.

La cursa manté el preu d'inscripció, 10€, i consolida els serveis als corredors: guarda-roba, dutxes, massatge, assegurança, premis en metàl•lic, servei d'acollida d'infants, llebres,... Les inscripcions són obertes al web de la 10K.

mINI10K 
Enguany es convoca la segona edició de la mINI10K, una cursa 100% solidària d'1km aproximadament, oberta a totes les edats, i amb un preu de 2€ per inscripció. L’import recaptat es destinarà íntegrament a l’Associació #LOVERARE, per la recerca i el tractament de les malalties minoritàries i rares.
L'hora de sortida serà a les 10h, una hora abans de la 10K, i és oberta a totes les edats. Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la cursa, i aquesta setmana al Complex Aquàtic i en diferents establiments del Centre Vila (consulteu aquí el llistat de botigues col•laboradores).

Afectacions a la via pública 
Amb motiu del desenvolupament de la cursa, la circulació de vehicles estarà tancada entre les 9 i les 13h, aproximadament, en els carrers del circuit i entorn. A partir de les 12.30h s’obriran progressivament alguns trams del circuit. L'estacionament de vehicles també estarà prohibit en els carrers del circuit, entre les 3 i les 13h. Les zones afectades estaran senyalitzades adequadament. El bus urbà modificarà el seu recorregut i la parada de taxis es traslladarà a l'estació d'autobusos durant l'horari de la cursa.

En cas d'una necessitat urgent podeu dirigir-vos a qualsevol de les persones de control en el circuit o contactar per telèfon amb la Policia Local (93 892 38 38). 

RECORREGUT:
Rambla de Nostra Senyora, av. de Tarragona, carretera de Moja, carrer d'Amàlia Soler, carrer de Santa Digna, passeig de Rafel Soler, av. de Vilanova, carrer del Comerç, av. de Barcelona, carrer de Santa Clara, carretera d'Igualada, carretera d'Igualada (sentit contrari), carrer de Santa Clara, carrer de la Parellada, pl. de la Constitució, pl. de l'Oli, pl. de Sant Jaume, carrer de Santa Maria, pl. de la Vila, carrer de Sant Joan i rambla de Nostra Senyora.