Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Nau Sona

21 de octubre de 2022

L'Espai Jove La Nau presenta el seu primer cicle de formació tècnica de l'àmbit musical adreçada a joves artistes i creadors en general, de 14 a 35 anys: La Nau Sona

Com fer un rider tècnic? Com enregistrar una cançó? Quins són els elements tècnics bàsics per sonoritzar un grup de música? Cables, micròfons, altaveus... Tot allò que pot interessar a joves músics, a bandes de música emergent, persones amb o sense coneixements musicals que volen adquirir unes nocions bàsiques de sonorització i per a tots aquells joves interessats en l'àmbit tècnic. 

Cinc càpsules de dues hores de durada cadascuna que tindran lloc un dissabte al mes, d'11:30 - 13:30 h, a partir del proper mes de novembre i fins el proper mes de març de 2023. 

Són formacions gratuïtes, amb places limitades, per participar només cal reservar la plaça a través del web del Servei de Joventut.

Aquests formacions són fruit de la necessitat detectada entre els i les joves usuàries dels bucs d'assaig musical de La Nau, tres sales insonoritzades pensades per a la pràctica i la producció musical juvenil, que es cedeixen als i les joves que ho sol·liciten. Aquestes sales estan equipades amb material tècnic, microfonia, altaveus, bateria, teclat... i estan a disposició dels i les joves.

L'Espai Jove La Nau és l'equipament juvenil municipal que té com a missió donar resposta a les necessitats i inquietuds de la ciutadania jove i, entre d'altres, busca convertir-se en un espai de referència per aquelles persones creadores i amb inquietuds creatives i culturals. 

Per a més informació es pot consultar directament al whatsapp de La Nau 636 93 54 66  o a lanau@vilafranca.org 

Accessibilitat