Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

KINGSTON HITS THE TOWN VOL.4

05 de setembre de 2019

 

Divendres 13 de setembre Kingston ens té preparada una sessió de Ràdio a la fresca! "Especial 5 anys de High Fyah Risk de 18h a 21h al Palau Baltà on hi haurà diverses artistes acompanyant-los. El mateix divendres a les 23:30h continuarà la Festa al Minoria Absoluta Rock Bar fins les 3h de la matinada amb la millor música de @Kingtone Hits the Town Dj's. 
 

Per si en vols més, dissabte 14 continua el bon ritme a la "Festa Soundsystem" de 23h a 5h amb @Rebelmadiaq Sound System & Records els quals portaran el seu preciós equip artesanal i faran una gran selecció de Reggae music. Tot seguit, @Chalart58 juntament amb la Matah, posaran Vilafranca del revés a base de Dub, tot mesclat en directe i @Kingston Hits The Town Dj's traurà tota l'artilleria a mode de comiat!

No us ho perdeu que la cosa promet!

https://www.facebook.com/KingstonHits/