Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Jovestiu 2018. Digues la teva!!!

Jovestiu 2018. Digues la teva!!!

20 de març de 2018
 

                                                                                   

 

El Jovestiu és un programa estiuenc d’activitats d’oci actiu i participatiu per als i les joves que té lloc al mes de juliol a Vilafranca, amb la finalitat d’oferir un ventall de possibilitats formatives, culturals, de lleure...

Un espai de cultura jove, oci alternatiu, participació i diàleg juvenil, innovació, creació i experimentació. I per a tots i totes: diferents gustos, estètiques... La diversitat d’opcions és el seu tret distintiu.

I seguint amb les mateixes línies de treball de les edicions anteriors, volem recollir propostes pensades pels mateixos joves, amb l’objectiu de crear un context relacional de referència per a l’experimentació, la creació i la participació juvenil.

Dels 12 als 30 anys

Dins el Jovestiu hi ha dues programacions diferenciades per franges d'edat: 

  • De 12 a 17 anys 
  • +16 anys  

Jovestiu OFF

L'any passat va néixer l'OFF. Una programació complementària, també durant el mes de juliol. Monogràfics, xerrades, activitats a l’aire lliure... Amb l’objectiu d’arribar a més joves i buscant sobretot la participació del jove més major d'edat, dels 18 als 30 anys.

Digues la teva!

Encara no saps què faràs aquest estiu? Tens ganes de fer alguna cosa diferent però no saps per on començar? Tens pocs diners a la butxaca i busques activitats atractives a bon preu?... Deixa'ns les teves propostes! Només cal que emplenis aquest qüestionari on-line, trigaràs uns minuts.

Jovestiu 2018

A través de les xarxes socials podràs anar seguint les novetats. Ens pots trobar a l'Instagram, al Facebook i al Twitter, com a Joventut Vilafranca. 

La programació del Jovestiu normalment es publica cap a mitjan de maig i les inscripcions tenen lloc durant la primera quinzena de juny. 

No t'ho perdis! 

Gràcies per participar donant la teva opinió. Entre tots fem el JOVESTIU!