Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Jolly Damper - Stallion live! vol.1, a l'espai jove La Nau

20 de maig de 2019

L'Espai Jove La Nau allotja aquesta setmana una residència de joves creadors. La Nau engega amb aquesta primera experiència el seu espai d'experimentació, creació, acompanyament i suport als i les joves cread@rs, en aquest cas, amb un projecte musical nascut al Penedès amb projecció internacional.

La residència artística de Jolly Damper consistirà en la utilització de l’espai de creació des del dimarts 21 i fins al dijous 23 de maig. Durant aquests dies els joves artistes tindran un espai per assajar i fer una primera posada en escena. 

Durant l'Stallion live! es convida a joves cread@rs, estudiants i públic a passar-hi i parlar amb tècnics, músics i autors per conèixer els entrallats de la producció. La residència culminarà un assaig obert amb públic convidat, serà el dijous 23 a les 20 h,  més una sessió de preguntes/comentaris per part del públic.

Les persones interessades en assistir-hi poden enviar whatsapp al telèfon mòbil de La Nau: 636 93 54 66

                                                         

Es tracta d'un projecte artístic nascut al Penedès, amb el so de Londres i Bristol com a referent i emmirallant-se amb l'escena independent de Barcelona. Jolly Damper és Joan Solana i es dóna a conèixer amb Stallion, un EP produït per Jordi Matas (El Petit de Cal Eril, Ferran Palau) i un AV live que (re)descobreix el neó com a icona del pop. Compta amb les col·laboracions de: Carla Serrat (CARLA), Nick Grimes (The Din) i Víctor Solana (Chet, Corcs).

A Vilafranca começa la gira d'aquest projecte que tindrà la propera parada a la sala Apolo de Barcelona, el proper 24 de maig, per després viatjar cap a Londres. Esperem que aquest sigui el primer de molts viatges de Jolly Damper!

Aquí en podreu trobar més informació: 

https://www.jollydamper.com/gigs

https://www.songkick.com/concerts/37898794-jolly-damper-at-la-nau

https://www.facebook.com/events/346492122537676/

                              

                             

 

 

 

 

 

Accessibilitat