Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

II edició de La Nau Reflexiona

25 de febrer de 2020

L’Espai Jove la Nau posa en marxa la segona edició del cicle La Nau Reflexiona, dins la programació trimestral d'hivern de l’equipament juvenil. En aquesta segona edició, el tema escollit ha sigut la Diversitat Cultural amb l'objectiu de reflexionar i debatre sobre la interculturalitat i la convivència de les diferents cultures.

Per fer-ho, s'ha buscat la complicitat dels i les joves a través d'alguns col·lectius i entitats de la vila vinculats en l'àmbit.

El cicle de La Nau Reflexiona va néixer amb la finalitat que cada trimestre es proposi un tema, sobre el qual giraran les diferents activitats plantejades, i així anar posant el focus en diferents temàtiques d’interès juvenil. En la primera edició el tema seleccionat va ser la perspectiva de gènere.

En aquesta nova edició es realitzaran un total de set activitats gratuïtes a partir del 9 de març i fins el 4 d’abril. Les activitats estan organitzades en diferents franges d’edat entre els 13 i els 30 anys i s’inclouen diferents formats:

  • "Arrels de Resistència". Documental i taula rodona sobre la realitat social del poble palestí. Dinamitzat pel col·lectiu Penedès amb Palestina.

  • "Realitats compartides. Viatge a Puerto Cabezas". Una exposició de fotografies sobre les vivències de penedesencs a Puerto Cabezas, de l'ONG Amics de Puerto Cabezas.

  • "Els joves opinen" sobre la Diversitat Cultural: tallers adreçats a joves adolescents, on es treballaran diferents dinàmiques al voltant de la diversitat cultural.

  • El monòleg “La luz entre las piernas”, en el marc del Dia Internacional de la Dona. Acte organitzat pel Servei d'Igualtat.

  • Taller de cuina palestina, que es realitzarà a la cuina de l'Alberg Municipal de Joventut. Dinamitzat per Penedès amb Palestina

  • "Coneixem la UCFR". La presentació del nou col·lectiu vilafranquí: Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR)

  • "Parlem de l'Islam: mites i veritats". Una xerrada sobre l'Islam a càrrec de la jove vilafranquina Sabrina Rhzili.

Consulta la informació detallada de les diferents activitats aquí.

Totes les activitats tenen accés lliure excepte el Taller de cuina palestina, que requereix d'inscripció prèvia, gratuïta, abans del dia 26 de març a través del següent enllaç.