Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Horaris d’estiu dels serveis i equipaments municipals de joventut a Vilafranca

29 de juny de 2023

Durant els mesos d’estiu els diferents serveis i equipaments del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca continuen oberts, però varien els seus horaris d’obertura.

El SIAJ, Servei d’Informació i Assessorament per a Joves, ofereix informació, orientació i assessorament en els diferents àmbits d’interès per a les persones joves, especialment amb l’Assessoria Educativa, la de Mobilitat Internacional i l’Espai d’Escolta Emocionat, i té oberta l‘oficina al carrer de la Fruita, 13, de dilluns a divendres, matins de 10 a 14h i els dilluns, també en horari de tarda de 16 a 19h. Aquest horari serà fins a l’11 de setembre, encara que el servei restarà tancat per vacances del 14 d’agost a l’1 de setembre.

L’Espai Jove La Nau, l’equipament municipal amb programació d’activitats específiques per a joves de 13 a 30 anys, amb espai de trobada i jocs, espai d’esports, bucs d’assaig i cessió d’espais, entre altres, té obert al carrer de Baltà de Cela, 45-47, de dilluns a divendres, matins de 10 a 14h i les tardes de 17 a 21h. Del 7 d’agost al 2 de setembre restarà tancat per vacances.  

La sala d’estudi CRAI-Universitat Rovira i Virgili, ubicada al carrer d’Amàlia Soler, 29, obre fins al 30 de juliol, de dilluns a divendres, matins de 9 a 14h. A partir del 31 de juliol i tot el mes d’agost restarà tancada per vacances.

La sala d’estudi Casa Amiguet, ubicada al carrer de la Palma, 24, romandrà tancada durant els mesos de juliol i agost i reobrirà en el seu horari habitual, de dilluns a divendres, tardes de les 16.30 a les 21.30h, a partir del 4 de setembre.

Més informació i contacte a la web de Joventut i a les xarxes socials de Joventut Vilafranca.