Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Horaris dels equipaments de joventut durant les festes de Nadal

21 de desembre de 2021

Durant el període de vacances de Nadal, del 23 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos, l'espai jove La Nau obre en un horari ampliat: de dilluns a divendres matins de 10 - 14 h i tardes de 17 - 21 h. Les vigílies de festiu, 24 i 31 desembre i 5 gener estarà obert fins les 19 h.

Coincidint amb els períodes de vacances escolars, La Nau sempre amplia el seu horari i ofereix una programació especial d'activitats. Durant aquest horari, a banda de les activitats proposades, també es pot seguir gaudint dels mateixos serveis que durant el curs escolar: La Nau d'Estudi i la cessió d'espais de l'equipament. 

El SIAJ, restarà tancat fins al 31 de desembre (durant aquestes dates només s'atendran amb cita prèvia les consultes de l'Espai d'Escolta Emocional). Del 3 al 7 de gener es farà atenció d'11 - 14h.  Podeu contactar amb el SIAJ a través del correu electrònic siaj@vilafranca.org  

Per últim, les sales d'estudi municipals, amplien també el seu horari d’obertura, del 27 de desembre de 2021 al 30 de gener de 2022, coincidint amb el període d’exàmens dels i les estudiants de la majoria d’universitats catalanes. Es pot consultar la informació de la seva ampliació horària aquí. 

Per a qualsevol consulta podeu enviar un mail a siaj@vilafranca.org 

Accessibilitat