Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Èxit del 1r talent show de La Nau!

29 de octubre de 2019

La sala de creació del nou espai jove La Nau es va omplir de gom a gom el passat divendres 25 d'octubre a la tarda per gaudir del primer Talent Show.

Van ser onze finalment les actuacions que es van lluïr en aquest primer concurs de joves talents, adreçat a joves d'entre 13 i 17 anys, amb un total de tretze persones participants. Van haver-hi cinc exhibicions de cant, quatre de ball, una de màgia i una narració. Cal destacar el bon nivell de totes les persones participants, tot i la seva joventut.

El primer premi, que consistia en una targeta regal de Vilafranca Comerç valorada en 200€ per gastar en els establiments adherits a l'associació Centre Vila, se'l va endur la jove Naiara Rodríguez Gaspar per la narració d'un text autobiogràfic escrit per ella mateixa, que va captivar al jurat i al públic per la seva força dalt l'escenari. La Naiara participa des del seu inici al Club de lectura i escriptura de l'espai jove i apunta com a futura escriptora.

El segon premi, una targeta regal de Vilafranca comerç valorada en 100€, se'l va endur la Jana Amat Casals, amb una actuació de hip hop. I, per últim, el tercer premi que era una targeta regal de Vilafranca comerç valorada en 50€ per gentilesa de l'associació Centre Vila, se'l va emportar la Marina Tamargo Casanovas, amb una actuació de cant.

 Els membres del jurat i les tres guanyadores amb el regidor de joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, en Miquel Medialdea.

Des de La Nau volem donar les gràcies a les persones que van pujar dalt l'escenari i van confiar en el projecte, sense elles no hagués estat possible, i animar-les a seguir aprenent i demostrant el potencial que tenen. En segon lloc, agraïr el paper fonamental del jurat, a l'Anna Garriga, professora del batxillerat d'arts escèniques de l'Institut Milà i Fontantals, el Nil Coral Mallofré, estudiant de teatre de l’escola Eòlia, l'Andrea López, cantant professional, i l'Eugeni Brignetti, professional de Joventut, van tenir un paper clau en el desenvolupament del concurs i van saber valorar de manera objectiva als participants. I per últim, al públic que va venir a animar i aplaudir als joves, quasi cent persones que van omplir la sala de creació de l'espai jove.

En Nil, l'Anna, l'Andrea i l'Eugeni, formaven el jurat del 1r Talent Show.

 

GRÀCIES A TOTS!!!! Aquest sembla que serà el primer de molts altres Talents Shows a La Nau!