Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Es busca monitor/a voluntària per a projecte internacional

Es busca monitor/a voluntària per a projecte internacional

23 de febrer de 2018

El servei de Relacions Internacionals de l'Ajuntament de Vilafranca està participant en l'organització d'una estada de 5 joves de Vilafranca a la ciutat francesa Villefranche-sur-Saône, emmarcada en el programa YOUTO. La proposta tindrà lloc del 30 de juliol al 9 d'agost d'enguany i els participants tindran una edat compresa entre 15 i 17 anys. 

Així doncs, s'ha obert la convocatòria per seleccionar una persona que es trobi en possessió del Títol de Monitor de Lleure per tal que assumeixi les tasques d'acompanyant del grup de joves de Vilafranca des d'una perspectiva de voluntariat. 

La persona voluntària haurà de tenir 24 anys o més, experiència amb el treball amb joves i una experiència mínima en el sector de 2 anys.  Ja que l'idioma vehicular de l'estada serà l'anglès, cal que la persona que exerceixi com a acompanyant tingui un nivell alt d'anglès.

Per a coordinar-se amb els monitors dels altres països participants, es farà una trobada prèvia del 15 al 17 de juny. 

Totes les despeses de la persona acompanyant queden cobertes pel programa. 

Per inscriure's només cal enviar un CV  al correu rel.internacionals@vilafranca.org tot adjuntant una còpia del DNI i del carnet de monitor. Hi ha temps fins al 5 de març.

El període d'inscripcions s'exhaureix el dia 5 de març del 2018!

Aquest projecte representa una molt bona oportunitat per a  tenir una experiència semiprofessional a l'estranger i per establir una xarxa de contactes arreu d'Europa.