Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Contractació de joves en pràctiques

16 de juny de 2021

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, oberta a joves entre 16 i 29 anys, amb l'objectiu d'oferir als i les joves inscrites formació per a desenvolupar competències professionals, pràctiques o contractes laborals, ajuts a l'autoocupació...

Ara està oberta la convocatòria per a la contractaciò de 1.495  persones jovs titulades que busquin una primera experiència professioals.

Cal tenir menys de 30 anys, amb estudis universitaris, de cicles formatius i/o certificats de professionalitat, i estar inscrita a la Garantia Juvenil i al SOC- Servei d'Ocupació de Catalunya.

Els contractes són de 6 mesos en ajuntaments, consells comarcals i entitats sense afany de lucre de Catalunya.

T'interessa? Has de demanar cita prèvia al telèfon gratuït 900 800 046 (de dilluns a divendres, de 8 a 14 h) per fer les tramitacions a l'Oficina de Treball de la Generalitat (SOC) que et toca per població i conèixer les places que s'ofereixen.

Més informació: http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/inici/

Si ets una persona jove beneficiària de la Garantia Juvenil, actualitza el teu perfil, però si encara no en formes part ara t'hi pots donar d'alta amb usuari i contrasenya (donar-se d'alta o modificar dades)

Des del SIAJ et podem informar i orientar sobre la convocatòria.

 

Accessibilitat